Een moderne en flexibele cloudoplossing voor Vitadent

Vitadent is een organisatie die gespecialiseerd is in het leveren van tandheelkundige zorg aan ouderen in zorginstellingen. Vitadent heeft ongeveer 300+ medewerkers, die op verschillende locaties werken. Om hun werk goed te kunnen doen, hebben ze behoefte aan een moderne en flexibele cloudoplossing, waarin ze hun branche specifieke software kunnen gebruiken.

Vitadent

Medewerkers

300+

Vestigingen

2

Branche

Tandheelkunde

Onze diensten

Overal en altijd toegang krijgen tot e-mail, documenten en applicaties

Felloo heeft Vitadent geholpen om deze cloudoplossing te realiseren. We hebben gekozen voor de Felloo Modern Workplace, een complete en veilige werkplek in de cloud, die gebaseerd is op Microsoft 365. Hiermee kunnen de medewerkers van Vitadent overal en altijd toegang krijgen tot hun e-mail, documenten en applicaties. Ook kunnen ze makkelijk samenwerken en communiceren via Teams.

Om de branche specifieke software van Vitadent, zoals Oase, te kunnen draaien in de cloud, hebben we gebruik gemaakt van Microsoft Azure Virtual Desktop (AVD). Dit is een oplossing waarmee je virtuele desktops en apps kunt aanbieden vanuit de cloud. Met AVD kan Vitadent de software op een snelle, schaalbare en veilige manier beschikbaar stellen aan de medewerkers, zonder dat ze afhankelijk zijn van een vaste locatie of apparaat.

‘Wij van Vitadent kunnen dankzij Felloo efficiënter en flexibeler werken. Hun deskundigheid en inzet hebben ervoor gezorgd dat onze digitale transitie soepel en succesvol verliep. We zijn erg tevreden met de resultaten.’

Michael Geurten

CFO bij Vitadent

‘Het was een mooie uitdaging om Vitadent te begeleiden in hun digitale transitie.’

De betrokken salesmedewerker van Felloo, Rutger Klimstra, vertelt: “Het was een mooie uitdaging om Vitadent te begeleiden in hun digitale transitie. Vitadent zocht niet alleen een technische oplossing, maar ook een strategisch partner die hen kon adviseren over hun ICT en applicatielandschap. We hebben een goede relatie opgebouwd met de klant, en we hebben samen een passende oplossing gevonden die aansluit bij hun wensen en behoeften. We zijn trots op het resultaat, en we blijven Vitadent ondersteunen met onze service en expertise.”

Ga ook aan de slag met Felloo

Onze expertise en innovatieve oplossingen zorgen ervoor dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een gratis demo aan.

Direct contact met onze consultants?

De moderne werkplek

Flexibiliteit is essentieel geworden, waarbij werknemers de vrijheid hebben om hun taken uit te voeren, ongeacht hun locatie of apparaat.

Bij Felloo begrijpen we het belang van state-of-the-art beveiliging en bieden wij op maat gemaakte oplossingen.