Meer flexibiliteit en efficiëntie en een veilige IT-infrastructuur

Huisartsenpraktijk Van der Krabben, Roek & Wagenvoort is een moderne en innovatieve praktijk in Oldenzaal, met 15 medewerkers.
De praktijk had behoefte aan een betrouwbare en toekomstbestendige ICT-partner, die hen kon helpen met hun telefonie- en IT-vraagstukken. De huidige telefooncentrale voldeed niet meer aan de eisen van de praktijk, en de IT-infrastructuur was verouderd en onveilig. Bovendien wilde de praktijk graag meer flexibiliteit en efficiëntie in de communicatie met de patiënten.

Huisartsenpraktijk Van der Krabben, Roek & Wagenvoort

Medewerkers

15

Vestigingen

1

Branche

Huisartsenpraktijk

Onze diensten

‘We hebben een oplossing geleverd die volledig aansluit bij hun situatie.’

De betrokken salesmedewerker van Felloo, Erwin in het Veld, vertelt: “Het was een plezier om samen te werken met huisartsenpraktijk Van der Krabben, Roek & Wagenvoort. Ze waren zeer enthousiast en open voor onze oplossingen, en we hebben een goede klik opgebouwd. We hebben goed geluisterd naar hun wensen en behoeften, en we hebben een oplossing geleverd die volledig aansluit bij hun situatie. We zijn blij dat we hen kunnen ontzorgen op het gebied van ICT, en dat we hun werkprocessen kunnen optimaliseren.”

 

Felloo bood de praktijk een totaaloplossing op maat, die bestond uit de volgende producten:

• Een cloudtelefonie-oplossing, waarmee de praktijk kon profiteren van een vast-
mobiel integratie, een professioneel keuzemenu, en een betere bereikbaarheid.
• Een Microsoft 365-oplossing, waarmee de praktijk kon beschikken over een veilige
en up-to-date IT-omgeving, die volledig werd beheerd door Felloo.
• TeleQ, waarmee de praktijk de telefonische drukte kon verminderen, de wachttijd
voor de patiënten kon verkorten, en de werkdruk voor de assistentes kon verlagen.

‘Felloo nam grondig de tijd om ons huidige ICT-landschap & telefooncentrale te evalueren. Een gedetailleerd plan van aanpak, inclusief financiële begroting, werd vervolgens gepresenteerd in het ‘Experience Center’ van Felloo. Voor we het wisten, waren zowel onze telefonieoplossing als ons IT-landschap gemigreerd naar Felloo, met professionele begeleiding gedurende het hele proces. Zou ik andere praktijken aanbevelen om met Felloo in zee te gaan? Absoluut. Hun kenmerkende korte lijnen, lokale aanwezigheid, snelle reactietijd, prettige samenwerking en betrokkenheid maken hen een waardevolle partner. Het grootste voordeel van de overstap naar Felloo is hun ruime ervaring in het ontzorgen van huisartsenpraktijken, met expertise in diverse HIS-systemen. Ze zijn altijd bereid om te helpen en bieden passende oplossingen voor onze vragen. Bovendien hebben ze ons onlangs kennis laten maken met de TeleQ-dienst, wat heeft gezorgd voor meer rust en structuur bij onze assistentes. De positieve ervaringen die we hiermee hebben opgedaan, hebben ons overtuigd om zowel Felloo als teleQ aan te bevelen aan andere huisartsenpraktijken.’

Mirjam van Gent

Praktijkmanager

Een betere patiëntenzorg en lagere kostenstructuur

Door de samenwerking tussen Felloo en huisartsenpraktijk Van der Krabben, Roek & Wagenvoort kan de praktijk nu genieten van een optimale ICT-ervaring, die bijdraagt aan een betere patiëntenzorg, een hogere medewerkerstevredenheid, en een lagere kostenstructuur.

Ga ook aan de slag met Felloo

Onze expertise en innovatieve oplossingen zorgen ervoor dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een gratis demo aan.

Direct contact met onze consultants?

De moderne werkplek

Flexibiliteit is essentieel geworden, waarbij werknemers de vrijheid hebben om hun taken uit te voeren, ongeacht hun locatie of apparaat.

Bij Felloo begrijpen we het belang van state-of-the-art beveiliging en bieden wij op maat gemaakte oplossingen.