Meer flexibiliteit en efficiëntie en een veilige IT-infrastructuur

Theaterhotel Almelo, gelegen in hartje Twente, met 150 medewerkers, zocht naar een lokale ICT-partner die hun digitale omgeving kon optimaliseren en de stabiliteit en snelheid van hun wifi-netwerk kon verbeteren. Het bestaande netwerk voldeed niet aan de hoge verwachtingen voor gastvrijheid en moderne technologieën die het hotel nastreefde.

Theaterhotel Almelo

Medewerkers

150

Vestigingen

1

Branche

Horeca

Onze diensten

‘We hebben een oplossing geleverd die volledig aansluit bij hun situatie.’

Felloo werd geselecteerd om de gehele digitale infrastructuur van het hotel te beheren, inclusief de upgrade en het beheer van het wifi-netwerk. Wij hebben een op maat gemaakte oplossing geleverd die voorzag in een uitgebreide implementatie van 300 access points voor een stabieler en sneller netwerk. De toegepaste producten omvatten geavanceerde WiFi access points en monitoring- en beheertools die ons in staat stelden om de digitale omgeving proactief te beheren.

‘Bij het Hotel van de Toekomst hebben we nauw samengewerkt om hun visie van een moderne, digitale gastbeleving te realiseren. Door een grondige analyse van hun behoeften en een op maat gemaakte aanpak hebben we een robuuste en betrouwbare oplossing geleverd die hun verwachtingen overtreft. Het was een plezier om te zien hoe onze producten en expertise bijdroegen aan hun succes,’ zegt de betrokken salesmedewerker van Felloo.

‘In eerste instantie werkten we met een andere partij, maar we hebben de overstap naar Felloo gemaakt omdat we liever met lokale partners werken. Felloo heeft onze digitale omgeving volledig vernieuwd en hun service is uitstekend. Hun nabijheid zorgt voor snelle aanpassingen en een prettige samenwerking. Ze beheren onze infrastructuur en hebben ons WiFi-netwerk verbeterd met 300 access points. Het resultaat is een stabiel en snel netwerk dat perfect aansluit bij onze visie van ‘het hotel van de toekomst. Hun proactieve aanpak zorgt ervoor dat problemen vroegtijdig worden opgelost voordat ze de gasten beïnvloeden. Felloo denkt echt met ons mee en dat waardeer ik enorm.’

Jan Willem Holtmaat

General manager bij Theaterhotel

Een absolute verbetering in de netwerksnelheid en stabiliteit

De implementatie van de nieuwe WiFi-infrastructuur en de proactieve ondersteuning van Felloo heeft geleid tot een absolute verbetering in de netwerksnelheid en stabiliteit. Het hotel heeft nu een robuuste digitale omgeving die voldoet aan hun hoge normen voor gastbeleving, wat resulteerde in een verhoogde klanttevredenheid met de digitale services en ondersteuning.

Ga ook aan de slag met Felloo

Onze expertise en innovatieve oplossingen zorgen ervoor dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een gratis demo aan.

Direct contact met onze consultants?

De moderne werkplek

Flexibiliteit is essentieel geworden, waarbij werknemers de vrijheid hebben om hun taken uit te voeren, ongeacht hun locatie of apparaat.

Bij Felloo begrijpen we het belang van state-of-the-art beveiliging en bieden wij op maat gemaakte oplossingen.