De Kok kiest voor een betrouwbare en kostenefficiënte oplossing

De Kok Accountants en Adviseurs, een gerenommeerd accountancybedrijf met drie vestigingen en een rijke historie sinds 1926, besloot om hun telefonie en digitale omgeving volledig bij Felloo onder te brengen. Met een team van 80 medewerkers dat een breed scala aan klanten in het MKB bedient, zocht De Kok naar een betrouwbare en kostenefficiënte oplossing voor hun IT- en communicatiesystemen.

De Kok Accountants en Adviseurs

Medewerkers

80

Vestigingen

3

Branche

Accountancy

Onze diensten

Een volledig geïntegreerd SaaS-platform voor de digitale werkplek

Felloo heeft een op maat gemaakte oplossing geleverd die het SaaS-concept omvatte, inclusief de integratie van telefonie en digitale diensten. Dit heeft het bedrijf geholpen om hun overstap naar digitale systemen soepel te maken, terwijl klanten de mogelijkheid kregen om nog steeds papieren documenten te ontvangen indien gewenst. De toegepaste producten omvatten een volledig geïntegreerd SaaS-platform en diverse randapparatuur voor een naadloze overgang naar een digitale werkplek.

‘De uitdaging lag in het vinden van een leverancier die zowel scherpe prijzen als uitstekende dienstverlening kon bieden. Na een zorgvuldige selectieprocedure, waarbij we de opties beperkten tot een short list van twee aanbieders, viel de keuze uiteindelijk op Felloo. Ze boden de beste prijs en tegelijkertijd een uitstekende service, wat ons overtuigde om voor hen te kiezen. De digitale infrastructuur fungeert als de schil van ons bedrijf. Het geeft rust om te weten dat alles goed geregeld is en dat we kunnen vertrouwen op een stabiele verbinding. Er zijn zelden langdurige problemen. Als er iets aan de hand is, kunnen we eenvoudig bellen of een ticket sturen, en zaken worden snel opgepakt.’

Eric Post

Directeur en partner bij De Kok

Een aanzienlijke verbetering in de efficiëntie en stabiliteit

De samenwerking met Felloo heeft geleid tot een aanzienlijke verbetering in de stabiliteit en efficiëntie van de IT-systemen bij De Kok.

 

Ga ook aan de slag met Felloo

Onze expertise en innovatieve oplossingen zorgen ervoor dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een gratis demo aan.

Direct contact met onze consultants?

De moderne werkplek

Flexibiliteit is essentieel geworden, waarbij werknemers de vrijheid hebben om hun taken uit te voeren, ongeacht hun locatie of apparaat.

Bij Felloo begrijpen we het belang van state-of-the-art beveiliging en bieden wij op maat gemaakte oplossingen.