Een volledige cloudoplossing voor huisartsenpraktijk Twekkelerveld

Huisartsenpraktijk Twekkelerveld, een drukke praktijk met 15 medewerkers, had de ambitie om hun IT-infrastructuur te moderniseren door over te stappen naar een volledige cloudoplossing. De uitdaging bestond uit het migreren van hun lokale servers naar de cloud, wat een aanzienlijke verandering betekende voor hun werkwijze en gegevensbeheer.

Huisartsenpraktijk Twekkelerveld

Medewerkers

15

Vestigingen

1

Branche

Huisartsenpraktijk

Onze diensten

Een cloudgebaseerd SharePoint-systeem voor documentbeheer en een stabiele back-upoplossing

De oplossing die Felloo heeft geboden omvatte een naadloze migratie naar een cloudomgeving, inclusief een uitgebreide informatiesessie voorafgaand aan de verhuizing. Dit stelde de medewerkers in staat om zich voor te bereiden op de verandering en de voordelen van de nieuwe oplossing te begrijpen. De producten die zijn toegepast omvatten een cloudgebaseerd SharePoint-systeem voor documentbeheer en een stabiele back-upoplossing, waarmee zowel de gegevensbeveiliging als de systeemsnelheid werden geoptimaliseerd. De betrokken salesmedewerker, Erwin in het Veld, zegt: ‘Onze aanpak was gericht op het minimaliseren van de impact van de migratie door een gedetailleerde voorbereiding en ondersteuning te bieden. Het doel was om een soepele overgang te garanderen en de medewerkers volledig te laten profiteren van de voordelen van de cloudoplossing.’

De migratie naar de cloud is zeer goed verlopen, vooral dankzij de deskundigheid van de medewerkers van Felloo. We hebben voorafgaand aan de verhuizing een uitgebreide informatiesessie gehad die veel onrust wegnam. De technische ondersteuning tijdens de migratie was uitstekend, en hoewel er aanvankelijk enige weerstand was, hebben we nu veel voordelen ervaren. Medewerkers vinden het nu veel makkelijker om bestanden te vinden en de nieuwe homepagina biedt een overzichtelijke startpagina met de belangrijkste informatie. Mijn tip voor andere praktijken is om de overstap naar de cloud te maken. Het biedt enorme flexibiliteit en verbeterde efficiëntie. Nu kunnen we documenten thuis inzien en bewerken. Het werken in de cloud heeft onze werkomgeving thuis veel meer geïntegreerd met die van de praktijk.’

Cindy Deppenbroek

praktijkmanager bij Huisartsenpraktijk Twekkelerveld

Een aanzienlijke verbetering in de efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid

De migratie heeft geleid tot een aanzienlijke verbetering in de efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid van de IT-systemen bij Huisartsenpraktijk Twekkelenveld.

Ga ook aan de slag met Felloo

Onze expertise en innovatieve oplossingen zorgen ervoor dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een gratis demo aan.

Direct contact met onze consultants?

De moderne werkplek

Flexibiliteit is essentieel geworden, waarbij werknemers de vrijheid hebben om hun taken uit te voeren, ongeacht hun locatie of apparaat.

Bij Felloo begrijpen we het belang van state-of-the-art beveiliging en bieden wij op maat gemaakte oplossingen.