Een complete renovatie van de ICT-omgeving

Huisartsenpraktijk Wesselerbrink, met 20 medewerkers, stond voor de uitdaging om hun verouderde ICT-infrastructuur te vervangen door een moderne, cloudgebaseerde oplossing. De praktijk had te maken met frequente problemen met pc’s, een verouderde server, en klachten van medewerkers over de bestaande systemen.

Huisartsenpraktijk Wesselerbrink

Medewerkers

20

Vestigingen

1

Branche

Huisartsenpraktijk

Onze diensten

Een cloudgebaseerd systeem met Office 365 en SharePoint

Felloo bood een oplossing door een complete renovatie van de ICT-omgeving. Dit omvatte de overstap naar een cloudgebaseerd systeem met Office 365 en SharePoint, wat de toegang tot documenten en de algehele werkstructuur verbeterde. Ook werden alle hardwarecomponenten vernieuwd en werden de kosten van de nieuwe systemen in een gespreid abonnementsmodel verwerkt, wat de overgang financieel aantrekkelijker maakte.

Erwin in het Veld van Felloo, de betrokken salesmedewerker, zegt: “Onze aanpak richtte zich op een grondige inventarisatie en een gestructureerde migratie naar de cloud, inclusief technische ondersteuning en een duidelijke communicatie. We wilden zorgen voor een soepele overgang en een stabiele, veilige werkomgeving.”

‘De samenwerking met Felloo is uitstekend verlopen. De overgang naar de cloud is soepel gegaan, mede door de goede voorbereiding en ondersteuning. De koppeling met ons HIS Promedico werkt perfect, en we hebben nu een veel stabielere en gebruiksvriendelijkere werkomgeving. De veiligheid van onze patiëntgegevens is goed geregeld en de samenwerking is zeer klantgericht.’

Marry de Roode

praktijkmanager bij Huisartsenpraktijk Wesselerbrink

Een cloudoplossing voor meer flexibiliteit en schaalbaarheid

De outcome van de migratie was erg positief. Medewerkers ervaren nu een verbeterde toegang tot documenten, een stabiele werkplek, en een efficiëntere communicatie via Teams. De cloudoplossing heeft gezorgd voor meer flexibiliteit en schaalbaarheid, wat de algehele werking van de praktijk aanzienlijk heeft verbeterd.

Ga ook aan de slag met Felloo

Onze expertise en innovatieve oplossingen zorgen ervoor dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een gratis demo aan.

Direct contact met onze consultants?

De moderne werkplek

Flexibiliteit is essentieel geworden, waarbij werknemers de vrijheid hebben om hun taken uit te voeren, ongeacht hun locatie of apparaat.

Bij Felloo begrijpen we het belang van state-of-the-art beveiliging en bieden wij op maat gemaakte oplossingen.