Felloo en Oranje Nassau: Samenwerking voor de toekomst van lokaal voetbal

Met trots kondigt Felloo aan dat we de nieuwe shirtsponsor zijn van Oranje Nassau, een voetbalvereniging met diepe wortels in Almelo. Deze samenwerking gaat verder dan alleen het logo van Felloo op de shirts; het is een partnerschap waarin we de kracht van lokaal amateurvoetbal willen versterken en bijdragen aan de sportieve toekomst van de regio. Voor ons is Oranje Nassau een symbool van alles waar lokaal voetbal voor staat: betrokkenheid, passie en samenhorigheid.

Wessel van den Bosch
Business consultant

Lokaal betrokken, samen sterk

Oranje Nassau is al jaren een begrip in het amateurvoetbal in Almelo en biedt een thuis aan spelers van alle leeftijden en niveaus. Voor Felloo is deze samenwerking een kans om onze betrokkenheid bij de gemeenschap te verdiepen. “Wij vinden het belangrijk dat sport voor iedereen toegankelijk blijft,” zegt Marthijn Groenewoud, CEO van Felloo. “Met onze sponsoring van Oranje Nassau willen we een bijdrage leveren aan het lokale verenigingsleven, zodat jong en oud hun passie voor voetbal kunnen blijven uitoefenen. Het gaat ons niet alleen om de zichtbaarheid van ons logo, maar om het ondersteunen van een club die zoveel betekent voor de lokale gemeenschap.”

Een club met een missie

Oranje Nassau deelt Felloo’s visie op het belang van sport voor de ontwikkeling van de jeugd en de verbinding binnen de gemeenschap. De club heeft als doel om zowel prestatief als recreatief voetbal te faciliteren en hecht waarde aan een open en toegankelijke cultuur waarin iedereen welkom is. De samenwerking met Felloo stelt de club in staat om hun ambities waar te maken en hun impact binnen de gemeenschap te vergroten. “We zijn ontzettend blij met Felloo als shirtsponsor,” zegt Bart Monster van Oranje Nassau. “Het is fantastisch om samen te werken met een bedrijf dat niet alleen vanuit commercieel oogpunt betrokken is, maar ook echt wil investeren in de groei en ontwikkeling van de club.”

Meer dan sponsoring: investeren in de regio

Voor Felloo is deze samenwerking een verlengstuk van onze visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Sport is een krachtige motor voor persoonlijke groei en sociale cohesie, en wij geloven dat investeren in lokale sportinitiatieven een directe positieve impact heeft op de gemeenschap. Onze bijdrage aan Oranje Nassau is dan ook niet alleen gericht op financiële steun, maar ook op het stimuleren van een gezonde en actieve levensstijl bij de jeugd. Wij zullen actief betrokken zijn bij diverse projecten die de sportieve en sociale ontwikkeling van de regio ten goede komen.

Samen voor succes

Het logo van Felloo zal dit seizoen te zien zijn op de velden van Oranje Nassau, maar onze betrokkenheid gaat veel verder dan dat. We hopen met deze samenwerking een langdurige relatie op te bouwen die niet alleen Oranje Nassau, maar ook het lokale voetbal en de gemeenschap als geheel versterkt.
Bij Felloo geloven we dat succes wordt opgebouwd door samenwerking en wederzijds vertrouwen. Samen met Oranje Nassau willen we werken aan een toekomst waarin lokaal voetbal floreert en iedereen, ongeacht leeftijd of niveau, de kans krijgt om deel te nemen aan sport en beweging.

Wij kijken ernaar uit om samen met Oranje Nassau een succesvol seizoen tegemoet te gaan en de club te ondersteunen in hun missie om het amateurvoetbal in Almelo verder te laten groeien.

Ook aan de slag met Felloo

Onze expertise en innovatieve oplossingen zorgen ervoor dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een gratis demo aan.

Direct contact met onze consultants?

De moderne werkplek

Flexibiliteit is essentieel geworden, waarbij werknemers de vrijheid hebben om hun taken uit te voeren, ongeacht hun locatie of apparaat.

Bij Felloo begrijpen we het belang van state-of-the-art beveiliging en bieden wij op maat gemaakte oplossingen.