Felloo is strategisch partner van Heracles Almelo

Felloo is trots om voor het komende seizoen aan te kondigen dat we de nieuwe strategische partner zijn van Heracles Almelo. Deze samenwerking is niet alleen een bevestiging van onze betrokkenheid bij de regio, maar ook een mooie kans om sport, en in het bijzonder voetbal, te ondersteunen. Als een lokaal Almeloos bedrijf voelen wij een sterke band met Heracles Almelo, de voetbalclub die al meer dan een eeuw een belangrijk onderdeel van de stad vormt. Samen willen we niet alleen de club, maar ook de gemeenschap versterken.

Wessel van den Bosch
Business consultant

Een uniek partnership in Almelo

“Een geweldig partnership,” zegt Marthijn Groenewoud, CEO van Felloo. “Dat wij als Almeloos bedrijf ons hebben verbonden aan Heracles, de voetbalclub uit Almelo, maakt ons trots. Naast deze samenwerking willen we ook graag bijdragen aan de bevordering van sport bij de jeugd in de regio. We vinden het voor nu en in de toekomst belangrijk dat de jeugd kan en blijft sporten. Het bevorderen van een actieve en gezonde levensstijl sluit goed aan bij onze waarden.”
Deze samenwerking tussen Felloo en Heracles Almelo is een natuurlijke match. Beide partijen delen niet alleen dezelfde roots, maar ook de visie om lokale ontwikkeling te stimuleren. Zowel op als buiten het veld spelen we een rol in het ondersteunen van de regio, waarbij we streven naar blijvende impact.

Heracles verwelkomt Felloo als strategisch partner

Tom Uitzetter, commercieel manager van Heracles Almelo, kijkt eveneens uit naar de samenwerking: “Felloo is een waardevolle toevoeging aan onze partners. Een écht Almeloos bedrijf dat perfect past bij onze clubidentiteit. We kijken ernaar uit om samen met Felloo mooie dingen te realiseren voor zowel onze club als de regio.”
Met deze samenwerking wil Heracles Almelo verder bouwen aan hun ambitie om zowel sportief als maatschappelijk het verschil te maken in Almelo en omstreken. Felloo zal niet alleen zichtbaar zijn tijdens wedstrijden, maar zal ook actief betrokken zijn bij projecten en initiatieven gericht op de lokale gemeenschap en de jeugd.

Felloo Speler van de Maand

Een van de belangrijkste onderdelen van deze samenwerking is de introductie van de Felloo Speler van de Maand. Dit wordt een terugkerend evenement waarbij de supporters van Heracles Almelo de kans krijgen om te stemmen op de beste speler van de maand. Deze verkiezing zal niet alleen bijdragen aan de betrokkenheid van de supporters, maar ook een extra stimulans vormen voor de spelers om elke maand weer het beste van zichzelf te laten zien. Het is een manier om uit te blinken en de prestaties van de spelers te vieren, iets waar Felloo zich volledig achter schaart.

Sport als motor voor groei en ontwikkeling

Bij Felloo zijn we ervan overtuigd dat sport een krachtig middel is om persoonlijke groei, teamgeest en doorzettingsvermogen te stimuleren. Door onze betrokkenheid bij Heracles Almelo willen we niet alleen het eerste team ondersteunen, maar ook aandacht schenken aan de bredere sportieve ontwikkeling in Almelo en omgeving. Sport zorgt voor verbinding, en wij hopen met dit partnership een positieve bijdrage te leveren aan de gemeenschap, met een speciale focus op de jeugd.

Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Heracles Almelo en zullen ons blijven inzetten om zowel op sportief als maatschappelijk vlak impact te maken in de regio. Samen bouwen we aan een toekomst waarin sport voor iedereen toegankelijk blijft.

Ook aan de slag met Felloo

Onze expertise en innovatieve oplossingen zorgen ervoor dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een gratis demo aan.

Direct contact met onze consultants?

De moderne werkplek

Flexibiliteit is essentieel geworden, waarbij werknemers de vrijheid hebben om hun taken uit te voeren, ongeacht hun locatie of apparaat.

Bij Felloo begrijpen we het belang van state-of-the-art beveiliging en bieden wij op maat gemaakte oplossingen.